

اگر میخواهید ترافیک بیشتری را به وب سایت تان جذب کنید، بهبود بخشیدن سئوی وردپرس تان امری بسیار ضروری است.متاسفانه اغلب منابع آموزشی و راهنمای سئو برای کاربرانی که میخواهند تازه شروع کنند بسیار حرفه ای و گیج کننده است که درک مطلب را برای کاربر بسیار سخت می کند.
اگر برای افزایش ترافیک سایت خود واقعا مصمم هستید پس باید به بهترین شکل ممکن به سئوی وردپرس توجه داشته باشید.
در این آموزش مهم ترین مباحث در زمینه سئو را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید بازدید و ترافیک بیشتری را بدست آورید.
ممکن است که از کارشناسان و متخصصان شنیده باشید که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سئو محور است و دقیقا به همین دلیل است که بسیاری از مردم برای ایجاد یک وبلاگ یا سایت وردپرس را انتخاب می کند.
در حالیکه وردپرس اصول سئو را به بهترین شکل ممکن مدیریت می کند اما اگر شما بخواهید که سئوی سایت خود را به حداکثرترین حالت ممکن بهینه کنید چیزهای بسیار بیشتری هست که باید انجام دهید.
ما تعدادی از اقدامات لازم را که برای بهینه سازی سئوی وردپرس باید انجام دهید را در اینجا بیان کردیم.پس در ادامه با ما باشید…
میدانیم که موضوع بهینه سازی سئوی وردپرس می تواند برای مبتدیان چالش برانگیز یا گیج کننده باشد.بخصوص اگر متخصص حرفه ای نباشید.اما نگران نباشید قرار نیست که مبحث به پیچیدگی کشیده شود.ازهمینجا شروع کنید تا اصول اولیه را به آسانی فرابگیرید و بعد آنها را در سایت خودتان اعمال کنید.
سئو چیست ؟
SEO مخفف Search Engine Optimization است.سئو یک استراتژی و تکنیک برای صاحبان وبسایت است تا بازدید بیشتری را به سایت خود جذب و در نتایج سرچ موتورهای جستجو رتبه بهتری را کسب کنند.
سئو برای فریب دادن گوگل نیست.سئو در مورد ایجاد یک وبسایت با فرمت و کدهای بهینه است که باعث می شود موتورهای جستجو بتوانند به آسانی سایت شما را پیدا کنند.
هنگامی که مردم در مورد موضوعی که شما درباره آن در سایت خود نوشته اید سرچ می کنند ، سئوی محتوای شما باعث می شود که مطلب تان در میان نتایج جستجو در بین لینک های بالا قرار بگیرد و شما از لحاظ آماری تعداد کاربر بیشتری به دست می آورید که روی لینک سایت شما کلیک می کنند.
چرا سئو مهم است؟
معمولا موتورهای جستجو بزرگ ترین منبع ترافیک اغلب وبسایت ها می باشند.گوگل و سایر موتورهای جستجو از الگوریتم های پیشرفته ای برای درک و رتبه بندی مناسب صفحات در نتایج جستجو استفاده می کنند.اما این الگوریتم ها کامل نیستند-آن ها هنوز به کمک شما نیاز دارند تا بدانند محتوای شما در مورد چه موضوعی است.اگر محتوای شما بهینه شده نباشد، موتورهای جستجو قادر نخواهند بود که بدانند چگونه آن را رتبه بندی کنند.زمانیکه مردم در رابطه با موضوعی که شما در مورد آن در سایت تان نوشته اید جستجو می کنند، وبسایت شما در بین نتایج جستجو نمایش داده نخواهد شد و بنابراین شما میزان قابل توجهی از ترافیک و بازدید را از دست خواهید داد.
برای تمامی صاحبان کسب و کار سئو و بهینه سازی وبسایت شان امری بسیار مهم و حیاتی است بطوریکه بتوانند ترافیک جستجوی خود را به حداکثر میزان ممکن برسانند.
اصول پایه ای سئوی وردپرس
سئو می تواند بسیار فنی باشد اما نیازی نیست.یادگیری فقط چند نکته پایه از سئو برای بهینه سازی سایت تان می تواند منجر به افزایش قابل ملاحظه ترافیک وبسایت شما شود.
برای استفاده از تکنیک های زیر لازم نیست که نابغه سئو باشید.اگر در حال حاضر از وردپرس استفاده می کنید می توانید آنچه را که می خواهید انجام دهید.بیاید شروع به بهینه سازی وبسایت خود کنیم.
تظیمات نمایش سایت خود را چک کنید.
وردپرس دارای قابلیتی است که می تواند سایت شما را از دسترس موتورهای جستجو مخفی کند.هدف از این قابلیت این است که زمانی که شما در ابتدا در حال راه اندازی و توسعه وبسایت خود هستید و هنوز سایت تان برای نمایش به عموم آماده نشده است بتوانید از آن استفاده کنید.
به هر حال بعضی مواقع ممکن است که این قابلیت بصورت خودکار فعال شود و باعث شود که وبسایت تان در دسترس موتورهای جستجو قرار نگیرد.
اگر سایت شما در میان نتایج جستجو قرار نمی گیرد پس اولین کاری که باید انجام دهید این است که از غیر فعال بودن این مورد مطمئن شوید.
به پنل مدیریت وردپرس سایت خود وارد شده و از منوی مدیریت به مسیر تنظیمات > خواندن بروید.
کمی به پایین صفحه رفته و در قسمت ” نمایش به موتورهای جستجو ” تیک گزینه ” از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند ” را بردارید و در آخر هم دکمه ” ذخیره ” را بفشارید.
استفاده از آدرس های معتبر برای سئو
آدرس های معتبر سئو حاوی کلماتی هستند که موضوع محتوای صفحه را بصورت واضح بیان می کنند و همچنین خواندن شان هم برای افراد و هم برای موتورهای جستجو بسیار آسان است.
چند مثال از آدرس های معتبر برای سئو :
https://www.soaad.ir/plugin-installation-in-wordpress
دقت کنید این آدرس ها به راحتی قابل خواندن هستند و یک کاربر فقط با دیدن آدرس می تواند حدس بزند که با کلیک روی لینک چه محتوایی را در صفحه خواهد دید.
اما آدرس های نامعتبر برای سئو به چه شکلی هستند؟
https://www.soaad.ir/?p=10467
https://www.soaad.ir/archive/123
ببینید در این آدرس ها از عددهای نامرتبط استفاده شده است که کاربر با نگاه کردن به آن ها نمی تواند متوجه شود که محتوای صفحه شما درباره چه موضوعی است.
در اینجا به شما آموزش می دهیم که چگونه می توانید تنظیمات آدرس های سایت خود را بررسی و یا آپدیت کنید.
در پنل مدیریت وردپرس خود به مسیر تنظیمات > پیوند های یکتا رفته و گزینه ” نام نوشته ” را برای آدرس های سایت خود تیک بزنید و سپس دکمه ” ذخیره تغییرات ” را بفشارید.
* توجه : اگر بیشتر از شش ماه است که سایت شما در حال فعالیت است پس تنظیمات پیوندهای یکتای خود را تغییر ندهید.مگر این که در حال استفاده از گزینه ” عددی ” می باشید.در غیر اینصورت اگر از گزینه های ” روز و نام ” یا ” ماه و نام ” در حال استفاده هستید به همین صورت ادامه دهید و از تغییر تنظیمات بپرهیزید.
با تغییر تنظیمات پیوندهای یکتای سایت تان که در حال فعالیت است، با خطر از دست دادن رتبه فعلی خود در موتورهای جستجو مواجه خواهید شد.
اگر باید ساختار پیوندهای یکتا را تغییر دهید پس یک متخصص سئو را استخدام کنید تا بتواند تغییرات لازم را اعمال کند.البته باز هم همچنان با خطر ذکرشده مواجه خواهید بود.
www یا بدون www
در همان ابتدا که می خواهید کار با وبسایت خود را شروع کنید باید انتخاب کنید که در آدرس های سایت خود می خواهید از کدام نوع آدرس استفاده کنید.
https://www.soaad.ir یا https://soaad.ir
موتورهای جستجو این دو آدرس را به عنوان دو سایت مختلف می شناسند و این یعنی که شما باید یکی از این دو نوع را انتخاب کنید و روی همان کار کنید.
شما می توانید در پنل وردپرس تان با رفتن به مسیر تنظیمات > عمومی ، نوع آدرس مورد نظر خود را در هر دو فیلد ” نشانی وردپرس ” و ” نشانی سایت ” وارد کنید.
علی رغم این که هر شخص می تواند نظری بدهد اما از دیدگاه سئو استفاده از هیچ نوع آدرسی مزیتی بر نوع دیگر ندارد.اما ما توصیه می کنیم همانند تصویر بالا از آدرس بدون www استفاده کنید.
بهترین افزونه سئوی وردپرس
یکی از بهترین امتیازهای وردپرس این است که برای هر کاری افزونه ای وجود دارد و سئو هم از این قاعده مستثنی نیست.هزاران افزونه برای سئو در وردپرس وجود دارد که این کار را برای انتخاب بهترین افزونه خصوصا برای کاربران مبتدی سخت تر می کند.
بجای نصب چندین افزونه برای سئوی سایت تان، ما به شما در انتخاب بهترین افزونه کمک خواهیم کرد که کاملا رایگان است.
انتخاب بهترین افزونه سئوی وردپرس
وقتی که به بحث انتخاب بهترین افزونه سئو می رسید احتمالا انتخاب های شما به دو گزینه می رسد :
Yoast Seo یا All in One Seo Pack
هر دو این افزونه ها راه حل موثری برای سئوی سایت می باشند.
ما از Yoast Seo استفاده می کنیم.همچنین در این آموزش هم در تصاویر و مثال ها از Yoast Seo استفاده خواهیم کرد.
ایجاد نقشه سایت در وردپرس
نقشه سایت یک فایل با فرمت خاص(xml) است که تمام صفحات سایت شما را لیست می کند.این کار پیدا کردن محتوای شما را برای موتورهای جستجو آسان می کند.
ایجاد نقشه سایت رتبه بندی شما را در موتورهای جستجو بهبود نمی بخشد بلکه فقط باعث می شود که موتورهای جستجو سریع تر بتوانند صفحات شما را پیدا و آن ها را رتبه بندی کنند.
اگر از افزونه Yoast Seo استفاده می کنید این افزونه بصورت خودکار یک نقشه برای شما ایجاد می کند.برای مشاهده نقشه سایت خود کافیست به آدرس زیر مراجعه کنید.(فراموش نکنید که آدرس دامنه خود را جایگزین example.com کنید)
http://www.example.com/sitemap_index.xml
در بخش بعدی به شما آموزش می دهیم که چگونه نقشه سایت خود را به گوگل معرفی کنید.
ثبت کردن سایت در گوگل وب مستر
گوگل وب مستر به عنوان یکی از ابزارهای مدیریت سایت شناخته می شود و یکی از ابزارهای ارائه شده از سوی گوگل است که به صاحبان سایت این امکان را می دهد تا ببینند محتوای سایت شان به چه صورت توسط موتورهای جستجو دیده می شوند.
داده ها و گزارش های گوگل وب مستر به شما کمک می کند تا بدانید که صفحات سایت شما چگونه در نتایج جستجو نمایش داده می شود.با استفاده از این ابزار می توانید بفهمید که کاربران دقیقا به چه صورتی سایت شما را پیدا می کنند،هر صفحه به چه شکلی در نتایج جستجو نمایش داده می شود و روی لینک هر صفحه چند بار کلیک شده است.
تمام این اطلاعات می توانند در درک بهتر نحوه کار وبسایت تان به شما کمک کند و بعد می توانید محتوای خود را طبق استراتژی مناسب طراحی کنید.
زمانی که مشکلی در سایت تان بوجود بیاید گوگل وب مستر به شما اطلاع رسانی می کند.مشکلاتی مانند: عدم دسترسی خزنده های گوگل به سایت شما،وجود محتوای تکراری و …
بعد از این که سایت خود را در گوگل وب مستر ثبت کردید در منوی پنل کاربری گوگل وب مستر روی آیتم Crawl کلیک کرده و سپس گزینه Sitemap را بفشارید.
حالا باید روی دکمه Add sitemap کلیک کنید.
نقشه اصلی سایت شما Sitemap_index.xml است.آن را در قسمت مربوطه وارد و دکمه Submit Sitemap را بفشارید.
بعد از ثبت موفقیت آمیز،نقشه سایت تان در قسمت مربوطه نمایش داده خواهد شد.بررسی سایت شما توسط خزنده های گوگل کمی زمان می برد.بعد از چند ساعت قادر خواهید بود برخی از اطلاعات در مورد نقشه سایت تان را مشاهده کنید.مانند :
* تعداد لینک های موجود در نقشه سایت تان
* تعداد لینک های ثبت شده شما در موتورهای جستجو
* نسبت تصاویر و صفحات سایت
* و…
پیشنهاد می کنیم که حداقل هر ماه یک بار گوگل وب مستر خود را چک کنید تا بتوانید پیشرفت سایت خود را مشاهده و عملکرد سئوی سایت خود را بهتر زیر نظر داشته باشید.
بهینه سازی نوشته های سایت برای سئو
اغلب مبتدیان فکر می کنند همین که افزونه سئو را نصب و فعال کردند کار سئو تمام است و تمام نیازشان برطرف شده است در حالی که این یک تصور اشتباه و مبتدیانه است.سئو یک فرایند پیوسته است که شما باید برای بدست آوردن حداکثر نتیجه؛ بطور مداوم بر روی آن کار کنید.
با استفاده از پلاگین Yoast Seo می توانید برای هر نوشته یا صفحه عنوان، توضیحات و کلمه کلیدی تعریف کنید.همچنین یک پیش نمایش از زمانی که کاربران سایت شما را در گوگل مشاهده می کنند به شما نمایش می دهد.
توصیه می کنیم عنوان و توضیحات سایت خود را برای کسب حداکثر کلیک بهینه کنید.
در هنگام نوشتن پست های خود به پایین صفحه قسمت Yoast Seo رفته و از مزایای آن بهره مند شوید.
بهترین راهکارهای سئوی وردپرس
اگر همین اصول پایه سئو را رعایت و از بهترین افزونه سئو استفاده می کنید،نسبت به قبل از بسیاری از وبسایت های دیگر بهتر عمل کرده اید.
اما اگر می خواهید همچنان نتیجه بهتری بگیرید پس راهکارهای مفید زیر را دنبال کنید.
این راهکارها سخت و پیچیده نیستند و برای انجام اغلب شان نیازی به کدنویسی نخواهید داشت اما اگر آن ها را رعایت کنید نتیجه پیشرفت چشمگیری از لحاظ سئو خواهید داشت.
استفاده درست از دسته بندی ها و برچسب ها در وردپرس
وردپرس به شما اجازه می دهد تا نوشته های خود را بر اساس دسته بندی و برچسب مرتب کنید.این کار باعث می شود تا بتوانید محتوای خود را بصورت موضوعی و آسان مدیریت و به کاربران تان در پیدا کردن مطلبی که دنبال آن هستند کمک کنید.
دسته بندی ها و برچسب ها به موتورهای جستجو در درک بهتر ساختار و محتوای سایت کمک می کنند.
معمولا افراد مبتدی در این که چگونه از دسته ها و برچسب ها بهترین استفاده را بکنند دچار سردرگمی می شوند.در اینجا نحوه استفاده و کار با دسته ها و برچسب ها را توضیح می دهیم.
دسته بندی ها برای گروه بندی نوشته های شما در ابعاد گسترده تری درنظر گرفته می شود.اگر سایت شما یک کتاب می بود، دسته بندی ها را می توان به عنوان فهرست آن کتاب در نظر گرفت.
برای مثال در یک وبسایت شخصی شما می توانید دسته هایی مثل موسیقی، غذا، سفر و … داشته باشید.دسته ها بصورت سلسله مراتبی هستند یعنی می توانید دسته های زیرمجموعه و کوچک تر را نیز به دسته های اصلی اضافه کنید.
از سوی دیگر برچسب ها کلمات کلیدی خاص تری هستند که محتوای یک پست خاص را توصیف می کنند.به عنوان مثال یک نوشته که در دسته غذا قرار دارد می تواند برچسب هایی مثل سالاد، صبحانه و … را داشته باشد.
با استفاده از دسته بندی ها و برچسب ها پیدا کردن سایت خود را برای کاربران تان آسان می کنید و از آنجایی که برای کاربران آسان باشد پس پیدا کردن سایت تان برای موتورهای جستجو هم آسان تر می شود که باعث می شود نمره بهتری را از لحاظ سئو کسب کنید.
استفاده از لینک های داخلی بطور مداوم و در جای مناسب
موتورهای جستجو برای هر یک از صفحات سایت شما یک نمره تعیین می کنند.این که چگونه و بر اساس چه معیاری این نمره ها تعیین می شوند همواره بصورت مخفی نگه داشته می شود تا مردم(صاحبان سایت) نتوانند گوگل را فریب دهند.با این حال رایج ترین راه کسب نمره بهتر استفاده از لینک است.به همین دلیل مهم است که در هر محتوای خود، از صفحه ها و نوشته های دیگرتان نیز لینک قرار دهید.
شما باید این کار را تبدیل به یک رفتار یا عادت برای خود کنید که در هر جایی از نوشته که امکانش هست، لینک پست های مرتبط با آن نوشته را قرار دهید.استفاده از لینک های داخلی باعث رشد موارد زیر در سایت تان می شود:
- تعداد صفحاتی که کاربر وارد آنها می شود.
- مدت زمانی که کاربر در سایت شما سپری می کند.
- کسب نمره و رتبه بهتر نوشته ها و صفحات از لحاظ سئو
بهینه سازی نظرات در وردپرس
نظرات می توانند نشانه بسیار خوبی از تعامل کاربر با وبسایت شما باشند.تعامل کاربر با سایت می تواند موجب جذب بیشتر کاربر، بهبود سئوی سایت و … شود.
اما لازم است مطمئن شوید که نظرات ثبت شده در سایت تان واقعی هستند و اسپم یا هرزنامه نباشند.اسپمرها نظرات حاوی لینک های مخرب را در سایت تان ارسال می کنند که می توانند سایت شما را تحت تاثیر و حتی رتبه شما در موتورهای جستجو را به خطر بیندازد.
به همین دلیل است که ما به هر کسی توصیه می کنیم که از افزونه Akismet استفاده کند.Akismet یکی از دو افزونه ای است که حتما باید از قبل روی هر سایت وردپرسی نصب باشد.این افزونه به شما کمک می کند تا بتوانید با اسپمرها مبارزه کنید.
همچنین زیاد بودن تعداد نظرات یک پست می تواند سرعت سایت را کاهش دهد و بر رتبه بندی شما در موتورهای جستجو اثر منفی بگذارد.
برای این که بتوانید با وجود تعداد زیادی از نظرات همچنان سرعت سایت خود را بهینه نگه دارید می توانید نظرات خود را صفحه بندی و در چند صفحه مختلف قرار دهید.
راستی می دانید چگونه می توان نظرات نویسنده در وردپرس را متمایز کرد؟
لینک های خارجی nofollow در وردپرس
همان طور که در بالا ذکر شد، لینک ها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا تصمیم بگیرند که کدام یک از صفحات مهم هستند.زمانی که شما در سایت خود به یک سایت دیگر لینک می دهید بخشی از رتبه سئوی سایت خود را به آن سایت می دهید.این نوع نمره سئو Link juice نام دارد.
در سئو برای بدست آوردن رتبه بهتر باید Link juice هایی که سایت شما از وبسایت های دیگر می گیرد، بیشتر از Link juice هایی باشد که به دیگر وبسایت ها می دهید.
اضافه کردن خاصیت “nofollow ” به لینک های خارجی (پیوندهایی که از سایت های خودتان نیستند) به موتورهای جستجو می فهماند که نیازی نیست آن لینک را دنبال کند.این باعث می شود که Link juice های خود را حفظ کنید.
یک لینک خارجی معمولی در html به این شکل است :
<a href=”http://example.com”>Example Website</a>
یک لینک خارجی با خاصیت nofollow به این شکل است :
<a href=”http://example.com” rel=”nofollow”>Example Website</a>
پست کامل و خلاصه یا گزیده ای از مطلب
وردپرس نوشته ها و محتوای شما را در صفحه هایی مثل صفحه اصلی، صفحه بایگانی دسته ها، صفحه بایگانی برچسب ها و … نمایش می دهد.
به صوررت پیشفرض تمام متن نوشته شما در همه این صفحات نمایش داده می شود که می تواند بر سئوی سایت شما اثر منفی بگذارد.چون ممکن است وجود یک نوشته در چندین صفحه باعث شود که موتور جستجو آن را به عنوان نوشته تکراری شناسایی کند.همچنین نمایش کامل متن نوشته باعث افت سرعت لود صفحات می شود.
نمایش کامل متن نوشته در هر کجا، آمار بازدید صفحات سایت شما را تحت تاثیر قرار می دهد.
به عنوان مثال کاربرانی که در خوراک خبری(Rss) سایت شما عضو می شوند می توانند مقاله شما را بصورت کامل در قسمت خبرنامه خود بخوانند بدون این که حتی وارد سایت شما شوند.
آسان ترین راه برای حل این مسئله استفاده از نمایش خلاصه یا نمایش قسمت برگزیده ای از محتوای آن بجای نمایش کامل مقاله است.
با رفتن به مسیر تنظیمات > خواندن می توانید نمایش خلاصه را فعال کنید.
سرعت و امنیت برای سئوی ورردپرس
حتی اگر تمامی راهکارهای ذکرشده در بالا را رعایت کنید اما سرعت سایت تان پایین باشد یا توسط یک هکر از کار بیفتد، رتبه سئوی شما ضربه مهلکی خواهد خورد.
در اینجا به شما نحوه جلوگیری از، ازدست دادن ترافیک موتورهای جستجو به دلیل سرعت یا امنیت پایین را به شما آموزش می دهیم.
بهینه سازی سرعت و عملکرد سایت شما
کارشناسان وب معتقدند کاربران فقط در چند ثانیه تصمیم می گیرند که آیا میخواهند در وبسایت باقی بمانند یا که آن را ترک کنند.
این بدان معنی است که شما به عنوان یک مدیر سایت فقط چند ثانیه وقت دارید تا مطالب خود را به کاربر ارائه داده و او را جذب کنید و طبیعتا شما دوست ندارید که کاربر این چند ثانیه ارزشمند و حیاتی را منتظر لود شدن سایت شما باشد.علاوه بر این موتورهای جستجو مثل گوگل ادعا می کنند سایت هایی که سرعت لود بالاتری داشته باشند در نتایج جستجو بالاتر از سایت های با سرعت پایین قرار می گیرند.
ضمنا اگر مایل هستید که رتبه سایت خود را نسبت به رتبه وبسایت رقبایتان افزایش دهید می توانید مطلب ۵ روش برای افزایش رتبه الکسای سایت را مطالعه کنید.
بهینه سازی سئوی تصاویر در وردپرس
تصاویر نسبت به متن ها از تعامل بیشتری با کاربران برخوردارند.اگر به اندازه و کیفیت تصاویرتان دقت نداشته باشید می توانند سرعت سایت شما را کاهش دهند.باید از تصاویری استفاده کنید که مطمئن شوید برای لود شدن سریع تر بهینه سازی شدند.
ترفند دیگری که می توانید برای بهینه سازی تصاویر خود برای موتورهای جستجو استفاده کنید تعیین عنوان(title) و خاصیت alt برای هر تصویر می باشد.این خاصیت ها به موتورهای جستجو کمک می کند تا بدانند که تصویر شما درباره چه موضوعی است.همچنین باعث می شود کاربرانی که تصاویر برایشان لود نمی شود با خواندن عنوان تصویر متوجه شوند که تصویری که برایشان نمایش داده نشده است درباره چه چیزی بوده است.در هنگام آپلود تصاویر وردپرس به شما این امکان را می دهد که بتوانید برای تصویر خود عنوان و خاصیت alt تعییین کنید.
اگر عکاس هستید یا تعداد عکس هایی که در سایت تان اضافه می کنید بسیار زیاد است بهتر است که از یک افزونه گالری تصاویر استفاده کنید.
امنیت و ایمنی برای سایت وردپرس شما
هر هفته حدود ۲۰ هزار سایت به عنوان سایت مخرب و حدود ۵۰ هزار سایت به عنوان سایت های کلاه برداری به بلک لیست گوگل اضافه می شوند.زمانی که یک سایت در بلک لیست گوگل قرار می گیرد دیگر به هیچ عنوان در بین نتایج جستجو نمایش داده نخواهد شد.
این بدان معناست که برای کسب یک رتبه خوب امنیت سایت مبحث بسیار مهم و کلیدی است و شما نمی خواهید تمام زحمتی که برای سئوی وردپرس خود کشیده اید با حمله یک هکر نقش بر آب شود و از بین برود.
و البته خبر خوب هم این که ایمن نگه داشتن سایت وردپرسی تان کار سختی نیست اگر نگاهی به مقاله برترین تکنیک های افزایش امنیت وردپرس بیندازید.
استفاده از SSL/HTTPS
SSL (Secure Sockets Layer) یک تکنولوژی است که ارتباط بین مرورگر کاربر و سرور سایت را رمزنگاری می کند.به عبارتی یک لایه امنیتی قوی به وردپرس تان اضافه می کند.
وبسایت هایی که دارای لایه امنیتی SSL باشند با یک علامت قفل در نوار آدرس مرورگر نمایش داده می شوند.این لایه امنیتی باعث می شود که سایت شما بیشتر قابل اعتماد باشد و حس اعتماد را در کاربران تان ایجاد کند.بخصوص اگر دارای یک فروشگاه آنلاین هستید و اطلاعات پرداخت مهمی از مشتریان تان را دریافت می کنید پس حتما لازم است که این لایه امنیتی را به وردپرس خود اضافه کنید.
امیدوارم که این مطلب برایتان مفید واقع شده باشد و با استفاده از آن بتوانید روند بهینه سازی سئوی سایت خود را روز به روز بهتر کنید و بتوانید در رتبه بندی موتورهای جستجو نمره خیلی خوب را بگیرید.قطعا با انجام دادن مواردی که ذکر شد در عرض چندماه اثرات آن را با افزایش ترافیک و رتبه سایت خود خواهید دید.سئوی وردپرس مبحثی بسیار شیرین است مخصوصا زمانیکه تاثیرات آن را بر سایت خود ببینید شیرینی آن دو چندان هم خواهد شد اما فراموش نکنید که سئو یک فرایند پیوسته است پس تا می توانید روی آن کار کنید و از آن غافل نشوید.
همچنین اگه مایلید تا از جدید ترین مقالات و دوره های آموزشی رایگان ما در تلگرامتون باخبر بشید کافیه تا در کانال تلگرامی ما به آدرس https://t.me/stechon عضو شید.
[av_button_big label=’عضویت در کانال تلگرام‘ description_pos=’below’ link=’manually,https://t.me/stechon’ link_target=” icon_select=’yes-left-icon’ icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’blue’ custom_bg_hover=’#444444′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
عالی بود
سلام خسته نباشید
ممنون بابت مقاله تون خیلی کامل و مفید بود
من یه سایت فروشگاهی دارم و مسلما مثل هر سایت فروشگاهی توی صفحه اصلی سایت کالاها این هارو میشه دید و این باعث شده لود سایت ام خیلی پایین بیاید
و عکسای رو هم نمیتونم کم حجم تر کنم چون چیز ضروریه برای این مشکل چه راه حلی میدید ؟
متاسفانه سایت های وردپرسی یکی از مشکلات بزرگشون سرعت پایینشون است. سرعت پایین سایت شما تنها به خاطر تصاویر نیست – بلکه وردپرس و کتابخانه های js و افزونه ها و قالب باعث این موضوع شدن
بهتره از قالب های سبک مثل فلت سام استفاده کنید و تا حد ممکن افزونه های بدون استفاده رو کامل حذف کنید.
اگر علم برنامه نویسی دارید بهتره سایت رو بر پایه لاراول بالا بیارید تا خیلی سریع بالا بیاد (مثل دیجی کالا)