

در دنیای آنلاین کنونی که انسانها با اینترنت سروکار زیادی دارند،و به علت مشغلههای کاری و صرفهجویی در وقت و هزینههای رفت و آمد ، بیشتر وسایل موردنیاز زندگی خود را از طریق فروشگاههای اینترنتی خریداری میکنند، داشتن یک سایت برای معرفی نوع کار ، خدمات و محصولات امری ضروری است.در این مقاله سعی داریم دلایل داشتن سایت را معرفی کنیم.
اگر در فضای مجازی و اینترنت نتوانید برای کسب و کار خود جایگاهی مناسب ایجاد کنید قطعا بازار بزرگی از مشتریها را از دست خواهید داد و از بسیاری رقیبان خود عقب میمانید . و نباید در این شرایط انتظار پیشرفت و موفقیت را در کار خود داشته باشید. پس داشتن سایت لازمهی موفقیت در هر کسب و کاری است. حتما سعی کنید طراحی و مدیریت سایت را یادبگیرید زیرا در این راه بسیار به شما کمک خواهدکرد.
۱. صرفهجویی در هزینهها و سود بالا:
ایجاد هر سایتی نیازمند این ۳ مولفه است : ۱.خرید هاست ۲.ثبت دامنه ۳.طراحی سایت.
خرید هاست و دامنه هزینهی زیادی ندارد. و به صورت سالانه قابل تمدید است. عمدهی هزینه راهاندازی سایت مربوط به طراحی سایت است. که اگر این کار را بلد باشید و خودتان سایتتان را طراحی کنید در هزینهها بسیار صرفهجویی کردهاید. پس با یک هزینهی اولیه نه چندان بالا میتوانید تا چند سال صاحب سایت شوید و به وسیله آن کسب و کار خود را توسعه داده و سود زیادی کسب کنید.
قطعا اگر سایت را با برنامهریزی درست و اصولی مدیریت کنید، تمام هزینههای ایجاد سایت در مدت زمان کوتاهی به شما باز میگردد. و از آن به بعد تمام درآمد جزو سود خالص شما قرار میگیرد.
۲. دسترسی به سایت در هر زمان:
از دیگر دلایل داشتن سایت دسترسی آسان به آن در هر مکان و زمانی است. وبسایت شما دقیقا مانند یک فروشگاه میباشد که مشتریان در هر ساعت از شبانه روز میتوانند به آن مراجعه کرده و خرید کنند. در حقیقت با داشتن سایت ،کسب و کار خود را شبانه روزی کردهاید و دیگر محدودیت زمانی ندارید و حتی در روزهای تعطیل رسمی نیز میتوانید به فروش محصولاتتان ادامه دهید.
۳. داشتن مشتری از سراسر کشور و حتی خارج از کشور:
فرض کنید شما یک فروشگاه در سطح شهر دارید. عمدهی مشتریان شما افراد ساکن همان شهر هستند.و به ندرت پیش میآید که از شهر دیگری مشتری ثابت داشتهباشید. اما وضعیت مکانی مشتریان سایت اینگونه نیست و به یک شهر محدود نمیشود. و شما می توانید از سراسر کشور و حتی از خارج کشور مشتری ثابت جذب کنید.
پس جامعه آماری مشتریان با داشتن سایت به طرز چشمگیری بیشتر خواهد شد و با سوددهی بالای کسب و کارتان همراه است.
۴. داشتن سایت به کسب و کار شما اعتبار میبخشد:
یکی از راههای جلب اعتماد مشتری داشتن سایت است. همانگونه که در گذشته و در کسب و کار سنتی مردم برای خرید از یک فروشگاه به آدرس آن مراجعه میکنند، در خرید های اینترنتی نیز باید به سایت آن فروشگاه مراجعه کنند تا از صحت وجود آن کسب و کار مطمئن شوند.
با استفاده از شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام هم میشود این اعتماد را جلب کرد ولی نسبت به سایت بسیار زمانبر تر است و کاربران زیادی را هم نمیتوان جذب کرد.
۵. بازاریابی بهتر با داشتن سایت:
بازاریابی بهتر از مزیتهای داشتن سایت
داشتن سایت به شما این امتیاز را میدهد که در اینترنت حضور دائمی داشته باشید. دقیقا مانند یک تابلو تبلیغاتی از کار شما که همیشه در سطح شهروجود داشته باشد . حال اینکه چه طور کاربران را جذب سایت خود کنید و آنها را تبدیل به مشتری کنید، به عملکرد شما بستگی دارد. روشهای مختلفی برای جذب کاربر وجود دارد مانند: داشتن سئوی خوب ، استفاده از شبکات اجنماعی ، تبلیغات در سایت های دیگر و… .
۶. دسترسی همیشگی به کاربران:
شما از طریق سایتتان میتوانید هر زمانی که بخواهید، با کاربرانتان در ارتباط باشید. و هر موقع که بخواهید میتوانید از آنها دعوت کنید تا از سایت شما بازدید کنند. این کار را میتوانید با ارسال ایمیل یا پیامک به کاربر انجام دهید. که کاربر قبلا این اطلاعات را در سایت شما ثبت کرده است. و ازین طریق آنها را در جریان پیشنهادات ویژه و تخفیفات سایت خود قرار دهید. با اینکار فروش سایت خود را در مدتی کوتاه چندبرابر خواهید کرد.
۷. افزایش خرید اینترنتی در زندگی اکنون:
افزایش خرید اینترنتی باعث رونق فروش سایت ها میشود.
در دنیای پرمشغله امروزی خرید اینترنتی بسیار رونق گرفته است زیرا باعث صرفهجویی در وقت و هزینههای رفت و آمد میشود.طبق آمار در ایران در سال ۱۳۹۸ گردش مالی از طریق درگاههای اینترنتی ۳۹۱۲ هزار میلیارد ریال به طور میانگین گزارش شده است. و در آمریکا در سال ۲۰۱۷ این عدد در حدود ۳۸۵۰ میلیارد دلار گزارش شده است.
پس نداشتن وب سایت در چنین شرایطی به معنای جاماندن از یک بازار بسیار قوی و پردرآمد است.
۸. هدایت مشتریان به سمت فروشگاه خود از طریق سایت :
گر شما در سطح شهر فروشگاه داشته باشید، میتوانید از طریق وبسایتِ خود مشتریها را جذب کرده و آنها را به سمت فروشگاهتان در شهر هدایت کنید . زیرا هنوز درصد زیادی از خریدها به صورت حضوری صورت میگیرد. پس داشتن وب سایت باعث میشود مشتریهای فروشگاه تان نیز زیاد شوند و باعث رونق بیشتر کار شما میشود.
۹. با هزینهایی کمتر از روش سنتی ،کار خود را تبلیغ کنید:
تبلیغات بیشتر با هزینهایی کمتر از دیگر دلایل داشتن سایت
از روش های تبلیغ در کسب و کار سنتی تهیه و توزیع بروشور است.و یک نفر لازم است تا این بروشورها را پخش کند. قطعا با توجه به هزینه های بالا چاپ، این روش پرهزینه خواهد بود و نسبت به هزینهایی که صرف این کار میشود بازدهی چندانی ندارد. اما با داشتن سایت و بلد بودن روش های جذب کاربر و تبدیل آنها به مشتری و گرفتن اطلاعات تماس از آنها ،بدون صرف هزینههای بالا میتوانید با میلیونها کاربر در ارتباط باشید.
۱۰. حرفهایی به نظر بیایید :
اضافه کردن نام سایت و آدرس آن در کارت ویزیت شما باعث جلب توجه مشتری میشود. و به افراد نشان میدهد که شما واقعا یک فروشگاه اینترنتی دارید و قصد فروش محصولات ، یا ارائه خدمات را دارید. این موضوع باعث افزایش اعتبار کسب و کار شما میشود. و شما را از آنچه که هستید بهتر و بزرگتر نشان میدهد.
و در نهایت …
اگر واقعا در شرایط کنونی دنیا که تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است میخواهید کسب و کار موفقی داشته باشید ، حتما باید برای آن سایت ایجاد کنید . در واقع سایت شما اعتباری بر کار شماست . و میبینید که کسب و کار های بزرگ در دنیا همگی با داشتن سایت بسیار معروف شده اند. پس از آنجایی که حوزه بیزنس بسیار پر رقابت است باید سعی کنید از رقبای خود عقب نمانید . البته داشتن شبکات اجنماعی برای محصولات خود نیز کار موثری است ولی کارکرد و تاثیرگذاری سایت را ندارد و زمان میبرد تا اعتماد کاربر را جلب کند . پس برای کسب و کار خود حتما سایت راه اندازی کنید و در کنار آن از شبکات اجتماعی هم کمک بگیرید . به شما قول میدهم که طی چندین ماه به موفقیتهای چشمگیری در حوزهی کاری خود دست پیدا کنید.